Voor al u feesten en partijen

06-23194746

Licht sets

Bij AH-Entertainment zijn naast muziekinstallaties ook licht sets te huur, hierbij wordt ook gesteven om u de beste kwaliteit te leveren. U kunt zelf een keuze maken uit hoeveel lichten en welke lichten u nodig heeft, of geheel vrijblijvend contact opnemen via de contact gegevens.

 

 

  • Licht set 1:

1 x statief

1 x dmx balk

4 x licht naar keuze

    

Dagprijs(24 uur):€35,- (daarna €25,- per dag)

 

  • Licht set 2:

 

1 x lichtbrug

8 x lichten naar keuze

   

Dagprijs(24 uur): €65,- (daarna €45,- per dag)

  • Movinghead:


De movinghead is met led uitgerust. Verschillende kleuren en effecten vliegen in het rond met deze lamp. Reageert op de muziek en kan ook DMX gestuurd worden.


Kan los verhuurd worden of als 1 van de lampen bij licht set 1/2. 

   

Dagprijs(24 uur): €25,- (daarna €15,- per dag)

Dagprijs(24 uur) bij licht set 1/2: €15,-


Soorten lampen:

U heeft keuze uit de volgende lampen: 

  • Led par64:

 

Deze lampen zijn voor het maken van kleur, door de RGB-led kan deze lamp elke kleur maken die gewenst is, de lamp reageert op de muziek maar kan ook dmx gestuurd worden.

Kan ook los op statief worden geleverd:

Dagprijs(24 uur)€10,-


  • Moonflower


Deze lamp geeft alleen een leuk effect op de grond of muur. Ook kunnen er 4 samenwerken. deze lamp is geen led uitvoering. Dmx sturing is wel mogelijk.
  • Triple moonflower


Deze lamp geeft alleen een leuk effect op de grond of muur in drie richtingen die samenwerken. Door de RGB-led kan de lamp alle kleuren maken en effecten uitvoeren. Kan reageren op muziek of DMX worden gestuurd.  • Laser:


Een twee kleurige laser (rood/groen) geeft een leuk effect op de muur, grond of plafon. De laser komt extra tot zijn recht in combinatie met een rookmachine!   • Stroboscoop:


krachtige stroboscoop die dimbaar is zodat hij geschikt is voor alle feesten, daarnaast is de flits snelheid instelbaar of de stroboscoop kan DMX gestuurd worden. Ideaal voor bij een rookmachine.