Voor al u feesten en partijen

06-23194746

Welkom bij AH-Entertainment

 

En licht- of geluidsinstallatie huren: zo geregeld!

Bij AH-Entertainment hebben we voor u bedrijfsfeest, huwelijk, jubileum of presentatie de juiste installatie. AH-Entertainment streeft ernaar om de klant meer dan tevreden te laten terug kijken op zijn en/of haar evenement.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door te bellen of te mailen via de contactgegevens. Of u kunt op de site u eigen keuze maken voor u evenement.

U kunt bij AH-Entertainment gebruikmaken van een “breng & haal service”. Hierbij wordt op afgesproken tijdstip u materiaal geleverd, aangesloten en uitgelegd, na afloop worden de materialen weer gehaald. Door het aansluiten (en uitleggen) kunt u meteen van start! Natuurlijk is het ook mogelijk de set te komen halen.

 U kunt bij AH-Entertainment gebruikmaken van een “breng & haal service”. Hierbij wordt op afgesproken tijdstip u materiaal geleverd, aangesloten en uitgelegd, zodat u meteen van start kunt. Na afloop worden de materialen weer gehaald. Natuurlijk is het ook mogelijk de set te komen halen.

 

De muziekkeuze is geheel aan u, zowel als u ervoor kiest zelf de muziek te draaien of een dj mee te huren.

 

 

Waarom Led?

Bij AH-Entertainment wordt er bijna alleen maar gebruikt gemaakt van led verlichting. De meeste lichten, effecten en zelfs de prikkabels zijn voorzien van led, maar waarom led?

  • Led is zuiniger in het stroom verbruik (alles op 1 groep!!)
  • Led geeft makkelijkere kleurwisselingen
  • Led geeft nauwelijks warmte
  • Led is sterker en gaat langer mee